NL separator FR
Pharmaceutical  Association for Homeopathy

Contacteer ons

zetel:
Allée de Neris 15,
5100 Wépion

Secretariaat:
Virginie Lambelé

E-mail:

Lidmaatschap

Om lid te worden van Pharahom moet u houder zijn van het diploma van apotheker, gerechtigd zijn om het beroep in België uit te oefenen en een lidmaatschap aanvraag indienen door het onderstaande formulier in te vullen.

Tenzij anders aangegeven door ons binnen 5 werkdagen, wordt uw aanvraag geaccepteerd.

Het actieve lid verbindt er zich toe om deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging en deel te nemen aan de algemene vergadering waar het actieve lid over beslissend enkelvoudig stemrecht beschikt. 90 Euro voor 31 maart 2019, 110 Euro indien later betaald.

Het aangesloten lid ondersteunt Pharahom met zijn bijdrage (75 euro in 2013) en kan de algemene vergadering bijstaan door advies te verstrekken.

Het sympathiserende lid beantwoord niet aan de voorwaarden voor actieve of aangesloten leden maar ondersteunt Pharahom met zijn bijdrage (75 euro in 2013). Bijvoorbeeld buitenlandse apothekers, doctors, assistenten, ...

Uw lidmaatschap geeft u toegang tot het deel van de website dat noodzakelijke informatie bevat voor een goede praktijk: fiches de qualité, extraits de cours de galénique...


Vul de gegevens van de apotheek inVul uw privé gegevens in


Bijkomend

Geef uw openingsuren op

Waar worden uw gegevens weergegeven?

In de onderstaande keuzemogelijkheden wordt onderscheid gemaakt tussen 2 locaties:

  • (1) Het publiek zichtbaar gedeelte
  • (2) Het gedeelte enkel zichtbaar voor ingelogde Pharahom leden


Waar wordt uw e-mail adres weergegeven?This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer de tekst uit het plaatje in:


Laatste nieuws

Het is nu mogelijk u remedies bij Remedy Bank te  bestelen
Lees meer» 04 juni 2018