NL separator FR
Pharmaceutical  Association for Homeopathy

Contacteer ons

zetel:
Allée de Neris 15,
5100 Wépion

Secretariaat:
Virginie Lambelé

E-mail:

Bestuursraad

 Martine Goyens

Martine Goyens

Gepassionneerd door de homeopathie, heb ik een bereidingslaboratorium binnen mijn apotheek opgezet.  Ik heb mijn officina in 2006 overgedragen aan Jonas Delvenne. Ik volgde opleiding in de homeopathie bij Unda (1982-1985), vervolgens gedurende 3 jaar  aan de unicistische school in Namen (Universitas Internationalis Hominum Novorum)  en tenslotte aan IBET. Ik heb een cursus in de homeopathische galeniek gecreëerd.
 Ik wil de homeopathie verdedigen in haar strijd voor erkenning en ontwikkeling en daartoe zet ik me als stichtend voorzitter in bij Pharahom.

 Virginie Lambelé

Virginie Lambelé

Virginie Lambelé, apotheker en zelfstandig vervanger, erg geboeid door de  homeopathie en de complementaire geneeswijzen.

Ik wil mijn bijdrage leveren in de ontwikkeling en de erkenning van Pharahom  door apothekers, artsen en patiënten, en zo bijdragen tot het behoud van de homeopathie en de bescherming van haar waardevolle grondstoffen.

 Hauspie Annelies

Hauspie Annelies

Tel.: 051/519210

In de apotheek van mijn ouders werd zeer veel met homeopatische remedies gewerkt, ik ben er dus mee opgegroeid. Vooral de holistische benadering van de homeopatische geneeswijze spreekt mij enorm aan. Nadat ik zes jaar geleden zelf besloot de apotheek verder te zetten, volgde ik eerst vijf jaar les bij VSU. Ondertussen hebben we tijdens de verbouwing van de apotheek ook ons homeopatisch lab volledig in orde gebracht. Ik vind het dan ook zeer belangrijk om onder de beste omstandigheden remedies af te leveren. Zowel snelle beschikbaarheid als goede kwaliteit van de remedies zijn voor mij prioritair. Pharahom kan hier in grote mate aan bijdragen.

 Marie Hibo

Marie Hibo

 Charlotte Parez

Charlotte Parez

 Anne Marie Parez

Anne Marie Parez

Laatste nieuws

Het is nu mogelijk u remedies bij Remedy Bank te  bestelen
Lees meer» 04 juni 2018